“Nu suntem mai slabi decat Armenia!”

Dupa Olimpiada, orgoliile componentilor echipei masculine Ruse ies la iveala

morozevich02

Alexander Morozevich ne asigura ca atmosfera din interiorul echipei Rusiei a fost buna, dar ei nu au putut trece de bariera psihologica.
Nu vreau sa pun totul pe seama ghinionului” a declarat Morozevich pentru TK Sports. “Faptul ca Armenia a castigat pentru a doua oara consecutive Olimpiada nu este o pura coincidenta. Este a doua Olimpiada unde nu am reusit sa depasim bariera psihologica, asa incat trebuie sa ne gandim serios la acesta situatie“.
Atmosfera la echipa a fost buna. Avem jucatori care joaca bine in echipa si jucatori care prefera sa joace individual. Cred ca am fost departe de a fi o echipa optima pentru acest turneu si nu am avut un lider de echipa. Vladimir Kramnik si-a asumat acest rol dar acest an, care nu a fost cel mai bun din cariera pentru el“.

250px-jakovenko_dmitry

La randul sau, Dmitry Jakovenko a spus ca echipa Rusiei cu siguranta nu este mai slaba decat cea a campionilor din Armenia.
Din pacate, nu am fost capabili sa repetam victoriile din Campionatul European pe Echipe din 2007. Multe din meciuri s-au terminat altfel decat am anticipat, probabil programul turneelor grele este de vina. Nu suntem mai slabi decat Armenia, am castigat impotriva lor la Campionatul European, de ce nu am face asta din nou?

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.